Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Financial Force F.C (1588546) - Patanes (798357) » 654555546: T62/J13/VII

Liga 654555546 Información oficial sobre el partido 654555546 en Hattrick

09.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / VII.676 (38712)

Financial Force F.C Alineación oficial del equipo 'Financial Force F.C' en el partido 3 - 1 Patanes Alineación oficial del equipo 'Patanes' en el partido
Pepe Gaytán (22') 1 - 0
1 - 1 Xián Villacis (38')
Manel Mauri (74') 2 - 1
Manel Mauri (78') 3 - 1
Financial Force F.C Alineación oficial del equipo 'Financial Force F.C' en el partido 3 - 1 Patanes Alineación oficial del equipo 'Patanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Financial Force F.C Alineación oficial del equipo 'Financial Force F.C' en el partido 4 - 1 Patanes Alineación oficial del equipo 'Patanes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Financial Force F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patanes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pepe Gaytán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Financial es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 22.
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 74, indicava inequívocament que en Manel Mauri va saber trobar la xarxa rival. Financial desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Manel Mauri va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pepe Gaytán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Financial va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauregato Gutiérrez de Celis en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Bollar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Patanes

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Xián Villacis.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Patanes, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Joan Lluís Anfruns va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): Joan Lluís Anfruns va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 69, però no s'esperava que en Ramon Palet, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Plácido Maestre Cozar va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 72. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Plácido Maestre Cozar va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Plácido Maestre Cozar de Patanes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.