Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ferrol (1594254) - Kuvi F.C. (775372) » 654554845: T62/J6/VII

Liga 654554845 Información oficial sobre el partido 654554845 en Hattrick

21.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / VII.664 (38700)

Monogrillos Alineación oficial del equipo 'Monogrillos' en el partido 1 - 4 Racing Club Caletero SAD Alineación oficial del equipo 'Racing Club Caletero SAD' en el partido
0 - 1 Adolfo Navarro (9')
0 - 2 Ryszard Turij (21')
0 - 3 David Viergol (28')
Carlos Somellera (40') 1 - 3
1 - 4 John Teale (47')
Monogrillos Alineación oficial del equipo 'Monogrillos' en el partido 1 - 4 Racing Club Caletero SAD Alineación oficial del equipo 'Racing Club Caletero SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Monogrillos Alineación oficial del equipo 'Monogrillos' en el partido 2 - 4 Racing Club Caletero SAD Alineación oficial del equipo 'Racing Club Caletero SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monogrillos

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 40, Pepito Murcia va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Carlos Somellera, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Imanol Alkiegi del Monogrillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 204 Minuto 74 (Ocasión de penalti): En Carlos Somellera va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Carlos Somellera va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 90 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepito Murcia de Monogrillos es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

Racing Club Caletero SAD

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Caletero va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adolfo Navarro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Caletero. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ryszard Turij xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Viergol de Caletero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 28 de partit.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de John Teale des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Seran Ares. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Seran Ares va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però John Teale va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Umberto Ielmini va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Diego Galo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Seran Ares després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Diego Galo va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Umberto Ielmini al minut 91, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Eduardo Caliens de Caletero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Pepe Valdemoro de Caletero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.