Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAPUENTE CF (1416482) - FC Chamo (436812) » 654554420: T62/J12/VII

Liga 654554420 Información oficial sobre el partido 654554420 en Hattrick

02.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 12 / VII.656 (38692)

LAPUENTE CF Alineación oficial del equipo 'LAPUENTE CF' en el partido 1 - 2 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
0 - 1 Beltrán Paisal (33')
Héctor Lobo (39') 1 - 1
1 - 2 Giuseppe Tracaro (81')
LAPUENTE CF Alineación oficial del equipo 'LAPUENTE CF' en el partido 1 - 2 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LAPUENTE CF Alineación oficial del equipo 'LAPUENTE CF' en el partido 0 - 5 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAPUENTE CF

Goles Goles

  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Francisco Martín Huinaguenta encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Héctor Lobo anotar per a LAPUENTE el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Real Yagernaut S.D.

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Yagernaut prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Beltrán Paisal.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): Quan passaven 81 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Yagernaut. En Giuseppe Tracaro va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Óscar Pérez Mínguez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ángel Bayón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Adolfo Utrilla va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): El Yagernaut se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 34, en Joaquín Cañellas va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Ángel Bayón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gareth Owen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LAPUENTE. La jugada d'estratègia del Yagernaut per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lefteh Ordabadi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giuseppe Tracaro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Adolfo Utrilla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ángel Bayón, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Beltrán Paisal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.