Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Vilagarcía de Arousa (1438486) - Real Troyagus C.F. (778833) » 654553848: T62/J9/VII

Liga 654553848 Información oficial sobre el partido 654553848 en Hattrick

11.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / VII.646 (38682)

Blood Ravens F.C Alineación oficial del equipo 'Blood Ravens F.C' en el partido 2 - 4 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
0 - 1 Walter Giorgio Finco (15')
Paskal Egirola (33') 1 - 1
Sebastián Lería Gil (56') 2 - 1
2 - 2 Enrique Ríos Martinez (67')
2 - 3 Erkki Kallas (75')
2 - 4 Pablo Prieto (83')
Blood Ravens F.C Alineación oficial del equipo 'Blood Ravens F.C' en el partido 2 - 4 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Blood Ravens F.C Alineación oficial del equipo 'Blood Ravens F.C' en el partido 0 - 4 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blood Ravens F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ravens una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Paskal Egirola, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Ravens va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Sebastián Lería Gil, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Santiago Coll hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Swen Kakuschke havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Germà Llohan de Ravens va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Enrique Largoet de Ravens va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Luis Domingo Gago al minut 90 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Giner de Ravens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Germà Llohan de Ravens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Troyagus C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Walter Giorgio Finco que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Troyagus.
  • 160 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 del partit, Enrique Ríos Martinez va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Troyagus va ser finalitzada des de l'esquerra per Erkki Kallas al minut 75. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Troyagus l'avantatge per 2 - 4. Pablo Prieto en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Patryk Rybałtowski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Enrique Ríos Martinez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Patryk Rybałtowski va marxar per velocitat al minut 30 i va fer una passada de la mort a Enrique Ríos Martinez, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Pablo Prieto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jamie Wigboldus, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Bruno Kalmeta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 91 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Troyagus va quedar sense poder incrementar el seu marcador.