Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blanes Pixapins (312638) - UD Gaditanos (990956) » 654543986: T62/J7/VII

Liga 654543986 Información oficial sobre el partido 654543986 en Hattrick

28.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VII.470 (38506)

Huebro F.C Alineación oficial del equipo 'Huebro F.C' en el partido 1 - 0 Villavilar GZ Alineación oficial del equipo 'Villavilar GZ' en el partido
Jordi Miquel Amorós (25') 1 - 0
Huebro F.C Alineación oficial del equipo 'Huebro F.C' en el partido 1 - 0 Villavilar GZ Alineación oficial del equipo 'Villavilar GZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huebro F.C Alineación oficial del equipo 'Huebro F.C' en el partido 3 - 0 Villavilar GZ Alineación oficial del equipo 'Villavilar GZ' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huebro F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Huebro va ser Jordi Miquel Amorós.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lohitz Otazabal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Huebro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guillem Peirat ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Huebro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Guillem Peirat des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillem Peirat de Huebro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Pau Bòria una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Itzai Urloa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Villavilar GZ

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Villavilar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Florin Buţ va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jorge Rubio Escudero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.