Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segueros (1430858) - Bermudo Soriano (1338055) » 654542950: T62/J14/VII

Liga 654542950 Información oficial sobre el partido 654542950 en Hattrick

16.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / VII.451 (38487)

Segueros Alineación oficial del equipo 'Segueros' en el partido 0 - 1 Bermudo Soriano Alineación oficial del equipo 'Bermudo Soriano' en el partido
0 - 1 Adrián Higueras (79')
Segueros Alineación oficial del equipo 'Segueros' en el partido 0 - 1 Bermudo Soriano Alineación oficial del equipo 'Bermudo Soriano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Segueros Alineación oficial del equipo 'Segueros' en el partido 2 - 0 Bermudo Soriano Alineación oficial del equipo 'Bermudo Soriano' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Segueros

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Segueros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco José Centurión ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Segueros a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Enderica va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Segueros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bert Warte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Segueros es va veure beneficiat per la polèmica al minut 23, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Bert Warte va relliscar al moment de fer el xut i el porter Armando Muñoz no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Enderica va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Bert Warte, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pedro Urquizu va entorpir al marcador d'en Javier Jaén per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Segueros Javier Enderica quasi va assolir l'empat al minut 87 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Miguel Ángel Pereira de Segueros va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bert Warte.

Bermudo Soriano

Goles Goles

  • 174 Minuto 79 (Gol de penalti): En Adrián Higueras va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 79. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Josep Xavier Fargas va ser clau en la jugada d'atac de Bermudo al minut 12, quan ell mateix va fer una passada brutal a José Alfredo Valmayor, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arnau Justribó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.