Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godos (486172) - Wwuwuwuuwuwuwus (48156) » 654541691: T62/J8/VII

Liga 654541691 Información oficial sobre el partido 654541691 en Hattrick

04.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VII.429 (38465)

Godos Alineación oficial del equipo 'Godos' en el partido 6 - 0 El Pedraforca Alineación oficial del equipo 'El Pedraforca' en el partido
Dušan Vodovnik (24') 1 - 0
Dušan Vodovnik (49') 2 - 0
Dinel Ţurlan (53') 3 - 0
Alejandro Semprún Pombo (80') 4 - 0
Dinel Ţurlan (87') 5 - 0
Heraitz Mizkirotz (88') 6 - 0
Godos Alineación oficial del equipo 'Godos' en el partido 6 - 0 El Pedraforca Alineación oficial del equipo 'El Pedraforca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Godos Alineación oficial del equipo 'Godos' en el partido 2 - 3 El Pedraforca Alineación oficial del equipo 'El Pedraforca' en el partido
Tiene mucha potra 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,5 % 47,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godos

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Dušan Vodovnik de Godos, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Dinel Ţurlan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Godos, un peu providencial d'en Dušan Vodovnik va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Godos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dinel Ţurlan des de dins de l'àrea.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alejandro Semprún Pombo de Godos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 190 Minuto 87 (Gol de falta): En Dinel Ţurlan va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-0.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Heraitz Mizkirotz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Godos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Pallars, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Alexis Duarte del Godos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Heraitz Mizkirotz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dinel Ţurlan per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però César Suárez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dinel Ţurlan.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Celaín de Godos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Miguel Pallars de Godos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dušan Vodovnik de Godos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El Pedraforca

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pedraforca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Viera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Alejandro Casaprín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josep Francesc Cruañes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 27 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ruperto Cortada va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 27 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Merlí Purrà va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Sergio Jiménez Huertas va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Alejandro Casaprín va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Pedraforca van seguir progressant per la banda dreta. Juan Viera va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.