Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TICode (122543) - Les brokers (1417527) » 654539704: T62/J1/VII

Liga 654539704 Información oficial sobre el partido 654539704 en Hattrick

15.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VII.394 (38430)

El Falla De Cádiz Alineación oficial del equipo 'El Falla De Cádiz' en el partido 1 - 2 FC NAV Alineación oficial del equipo 'FC NAV' en el partido
0 - 1 Rafael Pernía (3')
Alberto Martínez Rueda (4') 1 - 1
1 - 2 Pau Tolosa (63')
El Falla De Cádiz Alineación oficial del equipo 'El Falla De Cádiz' en el partido 1 - 2 FC NAV Alineación oficial del equipo 'FC NAV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Falla De Cádiz Alineación oficial del equipo 'El Falla De Cádiz' en el partido 2 - 1 FC NAV Alineación oficial del equipo 'FC NAV' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Falla De Cádiz

Goles Goles

  • 114 Minuto 4 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 4. Alberto Martínez Rueda, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Falla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Marcelino Iturrigaray va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

FC NAV

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de NAV el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rafael Pernía va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Pau Tolosa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de NAV i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Xedeón Barrio va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mauricio Chasarri va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NAV, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Florencio Ebrar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del NAV van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aldán Senra, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Xedeón Barrio, el jugador de NAV va ser expulsat al minut 80.