Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Savatage F.C. (1601334) - paNAADERUSS PULIDO DUB 17 (438782) » 654539119: T62/J8/VII

Liga 654539119 Información oficial sobre el partido 654539119 en Hattrick

04.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VII.383 (38419)

PBSV Alineación oficial del equipo 'PBSV' en el partido 0 - 1 Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido
0 - 1 Valentin-Marian Giurumescu (48')
PBSV Alineación oficial del equipo 'PBSV' en el partido 0 - 1 Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PBSV Alineación oficial del equipo 'PBSV' en el partido 0 - 2 Athletic La Geltrú Alineación oficial del equipo 'Athletic La Geltrú' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PBSV

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PBSV va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Ortiz Madaleno, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Cid Ngo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Xabat Berama havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En David Beñat va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 61, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Ortiz Madaleno de PBSV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athletic La Geltrú

Goles Goles

  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ralph Iweins d'Eeckhoutte sempre és una garantia. Al minut 48, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Valentin-Marian Giurumescu marcar el 0 - 1 per al Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Alberto Castellbo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Vicente Jeantes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Garrett Baker, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Noah Finn Oppenauer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Valentin-Marian Giurumescu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Ralph Iweins d'Eeckhoutte va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Garrett Baker va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vicente Jeantes, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Abelleira de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37 de partit, Felipe Abelleira de Athletic va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.