Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc gegantvell (1335294) - Garza C.f. (1340070) » 654536290: T62/J1/VII

Liga 654536290 Información oficial sobre el partido 654536290 en Hattrick

15.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VII.333 (38369)

Guarni_team Alineación oficial del equipo 'Guarni_team' en el partido 4 - 0 Benamiel FC Alineación oficial del equipo 'Benamiel FC' en el partido
Juan Fromesta (11') 1 - 0
Ángel Cortijo (67') 2 - 0
Ángel Cortijo (74') 3 - 0
David Manzano Caso (79') 4 - 0
Guarni_team Alineación oficial del equipo 'Guarni_team' en el partido 4 - 0 Benamiel FC Alineación oficial del equipo 'Benamiel FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guarni_team Alineación oficial del equipo 'Guarni_team' en el partido 5 - 0 Benamiel FC Alineación oficial del equipo 'Benamiel FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarni_team

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Juan Fromesta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Ángel Cortijo va augmentar l'avantatge de Guarni_team a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Als 74 minuts de joc, els nois de Guarni_team van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ángel Cortijo augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guarni_team va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Manzano Caso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Guarni_team van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Manzano Caso, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ángel Cortijo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramon Rosell per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Baldomer Bernat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Folgons va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Marcos Urrutia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Benamiel FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jordi Albert Fontcuberta va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Àngel Soliveres, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Benamiel van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Àngel Soliveres va sortir desviat a la dreta de la porteria.