Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Four Step Handshakers (490639) - Woodstock Athletic (489757) » 654535507: T62/J2/VII

Liga 654535507 Información oficial sobre el partido 654535507 en Hattrick

22.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VII.319 (38355)

Wakamané F.C. Alineación oficial del equipo 'Wakamané F.C.' en el partido 0 - 0 Sporting de Gurutze Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gurutze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wakamané F.C. Alineación oficial del equipo 'Wakamané F.C.' en el partido 2 - 0 Sporting de Gurutze Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gurutze' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wakamané F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Wakamané per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salvador Freire, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Wakamané va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Fachs en un 1 contra 1 amb el porter Jan Kręcki, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ataúlfo Bellerín de Wakamané va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Salvador Freire s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Sporting de Gurutze

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Gurutze van sortir al contraatac al minut 19, però Luigi Rovitti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Luigi Rovitti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gurutze que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gurutze va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicolás Pinedo Salazar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Casimir Bennasar va estar a punt de posar per davant a Gurutze amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ibai Ubago va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Gurutze van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Nicolás Pinedo Salazar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.