Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ramblilla F.C (488827) - Cartujo C.D. (118063) » 654532660: T62/J4/VII

Liga 654532660 Información oficial sobre el partido 654532660 en Hattrick

07.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VII.268 (38304)

Euskobattata Alineación oficial del equipo 'Euskobattata' en el partido 2 - 1 Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido
Adrian Chren (19') 1 - 0
Franco Corradini (36') 2 - 0
2 - 1 Naaman Grundman (68')
Euskobattata Alineación oficial del equipo 'Euskobattata' en el partido 2 - 1 Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Euskobattata Alineación oficial del equipo 'Euskobattata' en el partido 3 - 0 Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskobattata

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adrian Chren sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 19 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Ruben Van Wilder va pentinar un córner cap al segon pal que Franco Corradini va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Euskobatta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Valteno Bourbon ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Euskobatta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Panteleimon Stavrakakis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ruben Van Wilder va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, Panteleimon Stavrakakis gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Adrian Chren es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Radwan Dakdouk de Euskobatta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ruben Van Wilder per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Viesca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Euskobatta ho intentava per la dreta per mitjà de Valteno Bourbon, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Radwan Dakdouk, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Cartujo C.D.

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors de Cartujo no defallien en cap moment. Producte d'això, en Naaman Grundman va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Cartujo van seguir progressant per la banda dreta. José Álvaro Carazo va tenir la seva oportunitat al minut 38, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Naaman Grundman va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Hubert Vayà va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Alberto Piñero de Cartujo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ventura Escardó després que el jugador de Cartujo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Espinel de Cartujo es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, José Álvaro Carazo de Cartujo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.