Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

uriwai team (773791) - UD Villanueva (775616) » 654532438: T62/J4/VII

Liga 654532438 Información oficial sobre el partido 654532438 en Hattrick

07.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VII.264 (38300)

PEDRITO CITY Alineación oficial del equipo 'PEDRITO CITY' en el partido 1 - 3 Castelloncf Alineación oficial del equipo 'Castelloncf' en el partido
0 - 1 Koldo Sáez (3')
Leopoldo Jacinto Pizarro (47') 1 - 1
1 - 2 Manuel Besategui (85')
1 - 3 Iván Mancebo (90')
PEDRITO CITY Alineación oficial del equipo 'PEDRITO CITY' en el partido 1 - 3 Castelloncf Alineación oficial del equipo 'Castelloncf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PEDRITO CITY Alineación oficial del equipo 'PEDRITO CITY' en el partido 2 - 1 Castelloncf Alineación oficial del equipo 'Castelloncf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEDRITO CITY

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Leopoldo Jacinto Pizarro de PEDRITO va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ignacio Gómez de Rivero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Alfredo Rinconete no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 290 Minuto 39 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Leopoldo Jacinto Pizarro era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 39. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a PEDRITO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leopoldo Jacinto Pizarro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Axel Melgar va fer al minut 85 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Carlos Utrera, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Rinconete es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Cubillos de PEDRITO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Rinconete de PEDRITO va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Castelloncf

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Koldo Sáez quedar desmarcat i marcar per a Castelloncf al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Besategui es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a Castelloncf l'avantatge per 1 - 3. Iván Mancebo en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Koldo Sáez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, José Luis Maura Ros va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Maura Ros de Castelloncf es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en Paulo Ortuguren va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Marchena de Castelloncf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.