Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saliso Norangy (124897) - SC Fornos (311543) » 654531651: T62/J4/VII

Liga 654531651 Información oficial sobre el partido 654531651 en Hattrick

07.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VII.250 (38286)

Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido 2 - 2 SC Fornos Alineación oficial del equipo 'SC Fornos' en el partido
0 - 1 Carlos Maestre (2')
Eduard Pataraia (8') 1 - 1
Francisco Utrera Prados (26') 2 - 1
2 - 2 Carlos Maestre (36')
Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido 2 - 2 SC Fornos Alineación oficial del equipo 'SC Fornos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido 0 - 2 SC Fornos Alineación oficial del equipo 'SC Fornos' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Talarn

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 8, Eduard Pataraia de Athletic empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletic contenien la respiració mentre en Francisco Utrera Prados s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Athletic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mikalojus Narsutis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Mikalojus Narsutis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jacobus Braet va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Giorgio Satter el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Utrera Prados de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SC Fornos

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos Maestre va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 2, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Fornos, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Carlos Maestre que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): El Fornos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 9 amb un llançament de falta perillós. En Björn Eholzer però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Fornos al minut 17, però el xut de Björn Eholzer va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Federico Pozzecco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Óscar Loaysa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Harry Holden no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Hugbert Hild va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Óscar Loaysa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugbert Hild de Fornos es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.