Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olesa CF (1432694) - MAR MENOR AAXX (1416267) » 654530133: T62/J2/VII

Liga 654530133 Información oficial sobre el partido 654530133 en Hattrick

22.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VII.223 (38259)

Cinctorres FC Alineación oficial del equipo 'Cinctorres FC' en el partido 0 - 3 Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido
0 - 1 Rafael Estornell Campos (16')
0 - 2 Otto Bourne (53')
0 - 3 Dorin Laciu (59')
Cinctorres FC Alineación oficial del equipo 'Cinctorres FC' en el partido 0 - 3 Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cinctorres FC Alineación oficial del equipo 'Cinctorres FC' en el partido 1 - 2 Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cinctorres FC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Timoteo Calders va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cinctorres va ser a punt de marcar al minut 60, quan el seu jugador Carlos Aguilar va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Club Atlético Íbero

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael Estornell Campos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 53 de partit va donar a Atlético l'avantatge per 0 - 2. Otto Bourne en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Filemón Estébanez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, Dorin Laciu, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Alem Roquer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atlético va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alem Roquer va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Rivero Ruiz de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.