Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D Malmos (439889) - FKite (1586889) » 654529968: T62/J3/VII

Liga 654529968 Información oficial sobre el partido 654529968 en Hattrick

29.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VII.220 (38256)

Delincuentes CF Alineación oficial del equipo 'Delincuentes CF' en el partido 4 - 1 La Legión C.F Alineación oficial del equipo 'La Legión C.F' en el partido
Uzzin Slimani (23') 1 - 0
Roberto Gorritepe (65') 2 - 0
David Cata (72') 3 - 0
3 - 1 Cătălin Filipoiu (82')
Toni Cunill (84') 4 - 1
Delincuentes CF Alineación oficial del equipo 'Delincuentes CF' en el partido 4 - 1 La Legión C.F Alineación oficial del equipo 'La Legión C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Delincuentes CF Alineación oficial del equipo 'Delincuentes CF' en el partido 8 - 0 La Legión C.F Alineación oficial del equipo 'La Legión C.F' en el partido
Es un cenizo 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delincuentes CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Delincuentes prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Uzzin Slimani va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 65, en Enrique Estaún la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Roberto Gorritepe que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Cata de Delincuentes va fer un bon esprint per escapar-se de Carlos Astola i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Delincuentes va augmentar la diferència quan Toni Cunill no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Toni Cunill va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Delincuentes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Plasencia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Pepe Roca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Antonio Plasencia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francesc Rifé va estar a punt de sentenciar el partit al minut 91, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesc Rifé de Delincuentes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Legión C.F

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Cătălin Filipoiu.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 69 en Badda Amri va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Rafael Alejandro Moreno-Calvo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Murciano.