Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Atrapaos (1582736) - Real Sporting Atlético Balompié (995372) » 654527443: T62/J2/VII

Liga 654527443 Información oficial sobre el partido 654527443 en Hattrick

22.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VII.175 (38211)

Liverpool FC9 Alineación oficial del equipo 'Liverpool FC9' en el partido 1 - 0 Emperial Hordes Alineación oficial del equipo 'Emperial Hordes' en el partido
Miguel San Miguel Blanco (67') 1 - 0
Liverpool FC9 Alineación oficial del equipo 'Liverpool FC9' en el partido 1 - 0 Emperial Hordes Alineación oficial del equipo 'Emperial Hordes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Liverpool FC9 Alineación oficial del equipo 'Liverpool FC9' en el partido 2 - 0 Emperial Hordes Alineación oficial del equipo 'Emperial Hordes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool FC9

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel San Miguel Blanco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Liverpool va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Iturrebaso ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Ivo Robles va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Liverpool que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Liverpool va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Josep Maria Forcada va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Macavei de Liverpool va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Ivo Robles de Liverpool va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Emperial Hordes

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Ignacio Labrue Carrasco va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.