Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kadizfornia (777304) - Atletico Garcia Seguros (1416147) » 654527428: T62/J12/VII

Liga 654527428 Información oficial sobre el partido 654527428 en Hattrick

02.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 12 / VII.174 (38210)

kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 3 - 0 Letxo FC Alineación oficial del equipo 'Letxo FC' en el partido
Ilkka Rikkilä (11') 1 - 0
Marc Garaud (30') 2 - 0
Vyktor Pershin (56') 3 - 0
kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 3 - 0 Letxo FC Alineación oficial del equipo 'Letxo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 3 - 0 Letxo FC Alineación oficial del equipo 'Letxo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kadizfornia

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ilkka Rikkilä de kadizfornia aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de kadizfornia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marc Garaud va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kadizfornia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vyktor Pershin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): kadizfornia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marc Garaud ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Vyktor Pershin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Vyktor Pershin gairebé va marcar per a kadizfornia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kadizfornia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vyktor Pershin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): kadizfornia va ser a punt de marcar al minut 63, quan el seu jugador Roberto Clerici va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vyktor Pershin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Hamid Yazbik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Badiola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Letxo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio Romeral va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Luis Payá de Letxo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.