Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moralo Cp (992325) - Clube Deportivo de A Coruña (1340082) » 654523564: T62/J12/VII

Liga 654523564 Información oficial sobre el partido 654523564 en Hattrick

02.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 12 / VII.105 (38141)

Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido 5 - 0 Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido
Clarke Johanson (16') 1 - 0
Erick Salgado (19') 2 - 0
Noah Jedersberger (24') 3 - 0
Daniel Kögler (49') 4 - 0
Rainolds Vilisters (50') 5 - 0
Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido 5 - 0 Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido 6 - 0 Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moralo Cp

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Clarke Johanson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MCP pel centre va donar un gran resultat: el gol de Erick Salgado va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MCP van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Noah Jedersberger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): MCP va aconseguir el 4 - 0 quan Daniel Kögler va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Morán Cabrera arribés a peus de Rainolds Vilisters, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a MCP el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Daniel Kögler, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Daniel Kögler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, César Ceballos gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Daniel Kögler es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Mika Aula, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Cristiano Banchi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cristiano Banchi al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan César Ceballos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Gergő Berlinger de MCP va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Clube Deportivo de A Coruña

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Luitpold Miefanger de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.