Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Penetubies (1436408) - Atlético Propaganda (488802) » 654523246: T62/J2/VII

Liga 654523246 Información oficial sobre el partido 654523246 en Hattrick

22.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VII.100 (38136)

Los Penetubies Alineación oficial del equipo 'Los Penetubies' en el partido 0 - 2 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
0 - 1 Leopold Kalsiszak (41')
0 - 2 Leopold Kalsiszak (89')
Los Penetubies Alineación oficial del equipo 'Los Penetubies' en el partido 0 - 2 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Penetubies Alineación oficial del equipo 'Los Penetubies' en el partido 0 - 1 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Penetubies

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Penetubies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cristi Chişavu va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Penetubies, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Ramón Begué va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Mircea Bărăscu va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Virgil Tudosă.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Tapia Gómez de Penetubies va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético Propaganda

Goles Goles

  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Leopold Kalsiszak va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Propaganda va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Leopold Kalsiszak, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Noah Gaspar va estar a punt de posar per davant a Propaganda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José David del Río va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Propaganda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José David del Río va desviar el xut final de Leopold Kalsiszak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Propaganda que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jannik Bahnsen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de José David del Río, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però İbrahim Bucan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Propaganda quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Noah Gaspar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jannik Bahnsen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jannik Bahnsen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): José David del Río va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de İbrahim Bucan que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Propaganda van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Manuel Caimilla, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): İbrahim Bucan de Propaganda va fallar un penal al minut 89, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stijn Henneaux de Propaganda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.