Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plaza la Mezquita (1419412) - Retuerta FC (1371890) » 654522263: T62/J9/VII

Liga 654522263 Información oficial sobre el partido 654522263 en Hattrick

11.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / VII.82 (38118)

Unionistas Colchoneros de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas Colchoneros de Salamanca' en el partido 1 - 1 Retuerta FC Alineación oficial del equipo 'Retuerta FC' en el partido
0 - 1 Alejandro Luis Iñiguez (39')
邢 (Xing) 宽杰 (Kuanjie) (41') 1 - 1
Unionistas Colchoneros de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas Colchoneros de Salamanca' en el partido 1 - 1 Retuerta FC Alineación oficial del equipo 'Retuerta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unionistas Colchoneros de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas Colchoneros de Salamanca' en el partido 3 - 0 Retuerta FC Alineación oficial del equipo 'Retuerta FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas Colchoneros de Salamanca

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, 邢 (Xing) 宽杰 (Kuanjie) facilitava les coses al Colchoneros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 42, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Pablo Martínez Pastor sempre els tira per la dreta i en Jesús Reguero, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Garcés de Marcilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Jesús Reguero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mirko Dessauer va estar a punt d'avançar els locals al minut 88 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Pablo Martínez Pastor de Colchoneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Geraldo Parreira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Retuerta FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alejandro Luis Iñiguez de Retuerta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Retuerta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José García de Luján, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hüseyin Kemal Güvener va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Retuerta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Iago Trevilla va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Valonga de Retuerta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Luis Iñiguez de Retuerta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.