Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jigsa (31095) - Xekitron United (1436352) » 654520055: T62/J3/VII

Liga 654520055 Información oficial sobre el partido 654520055 en Hattrick

29.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VII.43 (38079)

Osiris Revenge Alineación oficial del equipo 'Osiris Revenge' en el partido 2 - 2 Jaineiro FC Alineación oficial del equipo 'Jaineiro FC' en el partido
0 - 1 Javier Fuentes (26')
Ángel Vincent (33') 1 - 1
1 - 2 Alejandro Cuerno (34')
Marcos Medina Graña (39') 2 - 2
Osiris Revenge Alineación oficial del equipo 'Osiris Revenge' en el partido 2 - 2 Jaineiro FC Alineación oficial del equipo 'Jaineiro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Osiris Revenge Alineación oficial del equipo 'Osiris Revenge' en el partido 3 - 1 Jaineiro FC Alineación oficial del equipo 'Jaineiro FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osiris Revenge

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Revenge equilibrava la balança al minut 33. En Ángel Vincent, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 125 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Alejandro Cuerno, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): El porter de Revenge va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marcos Medina Graña va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Alejandro Cuerno arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Revenge per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Alberto Nicolás va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Luis Miguel Porcar va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Revenge va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Bollar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aleix Torta.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Revenge va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rubén Sánchez Ortega en un 1 contra 1 amb el porter Aleix Torta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Jaineiro FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Jaineiro va ser finalitzada des de l'esquerra per Javier Fuentes al minut 26. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cándido Corbarán va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Javier Fuentes, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del Jaineiro no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Josep Llopis perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Imanol Iguerabide va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 79. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Carvajal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imanol Iguerabide de Jaineiro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.