Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club. Atlético de Madrid (1458558) - dreambox10 (492944) » 654518618: T62/J8/VII

Liga 654518618 Información oficial sobre el partido 654518618 en Hattrick

04.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VII.17 (38053)

Club. Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club. Atlético de Madrid' en el partido 2 - 0 Draco C.F. Alineación oficial del equipo 'Draco C.F.' en el partido
Curdin Casabella (71') 1 - 0
Eppe Bollaert (80') 2 - 0
Club. Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club. Atlético de Madrid' en el partido 2 - 0 Draco C.F. Alineación oficial del equipo 'Draco C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club. Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club. Atlético de Madrid' en el partido 3 - 0 Draco C.F. Alineación oficial del equipo 'Draco C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club. Atlético de Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): C.ATM s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Curdin Casabella per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.ATM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eppe Bollaert progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): C.ATM va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Miel Ernst va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): C.ATM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ernesto Tamayo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Eppe Bollaert va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.ATM.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Eppe Bollaert va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): C.ATM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Frederich Klöcking va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Arnalich Fernández.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Juan Pablo Grillet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eppe Bollaert va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrian Şodinca de C.ATM es va guanyar la targeta groga merescudament.

Draco C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Fernández Larrea va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Draco, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En David Albán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Jaume Cabrespina hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Timmy Clausen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.