Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nocturnos F.C (1415158) - Martu FC (315078) » 654514117: T62/J3/VI

Liga 654514117 Información oficial sobre el partido 654514117 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.961 (15279)

Nocturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Nocturnos F.C' en el partido 2 - 1 Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido
Markus Angeria (49') 1 - 0
Sevastianos Parlapipas (60') 2 - 0
2 - 1 Fadel Kamara (71')
Nocturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Nocturnos F.C' en el partido 2 - 1 Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nocturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Nocturnos F.C' en el partido 2 - 0 Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nocturnos F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 49 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Markus Angeria. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Nocturnos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sevastianos Parlapipas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Nocturnos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Moritz Regler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Markus Angeria! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Markus Angeria va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Nocturnos.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Aimar es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Francesc de Pau Mussarra del Nocturnos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Sevastianos Parlapipas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Sirena Varada

Goles Goles

  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fadel Kamara de Sirena va fer un bon esprint per escapar-se de Ramon Ortiga i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sirena va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlo Lazzarini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sirena va anar a parar a la dreta de l'atac on en Angel Vitanov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Aimar de Sirena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.