Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosBarones del Balompie (1457640) - CF Vilanova del Vallès (1417091) » 654513981: T62/J10/VI

Liga 654513981 Información oficial sobre el partido 654513981 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / VI.958 (15276)

R.M.ALCA Alineación oficial del equipo 'R.M.ALCA' en el partido 0 - 4 Cf Llangardaixos Alineación oficial del equipo 'Cf Llangardaixos' en el partido
0 - 1 Hassan Barbouri (4')
0 - 2 Luis Emhart (5')
0 - 3 Hassan Barbouri (50')
0 - 4 Edvard Isoniemi (54')
R.M.ALCA Alineación oficial del equipo 'R.M.ALCA' en el partido 0 - 4 Cf Llangardaixos Alineación oficial del equipo 'Cf Llangardaixos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.M.ALCA Alineación oficial del equipo 'R.M.ALCA' en el partido 3 - 2 Cf Llangardaixos Alineación oficial del equipo 'Cf Llangardaixos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,3 % 21,4 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.M.ALCA

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): R.M.ALCA va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 8 que Samuel Kokkoniemi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al 40, Julián Barbáchano hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Samuel Kokkoniemi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): R.M.ALCA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Kjeld Wiesenthal va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Ralf Emanuel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): R.M.ALCA va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 68, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ralf Emanuel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cf Llangardaixos

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 4, en Luis Emhart la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Hassan Barbouri que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 180 Minuto 5 (Gol de falta): Al minut 5, una falta xutada per Luis Emhart va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Llangardaixos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hassan Barbouri de Llangardaixos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 50 de partit.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, el Llangardaixos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Edvard Isoniemi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Llangardaixos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Edvard Isoniemi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radu Nechifor de Llangardaixos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Luis Emhart de Llangardaixos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.