Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Divinos FC (312892) - estrella estrellada (491993) » 654513271: T62/J1/VI

Liga 654513271 Información oficial sobre el partido 654513271 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.946 (15264)

tushuevos FC Alineación oficial del equipo 'tushuevos FC' en el partido 2 - 0 estrella estrellada Alineación oficial del equipo 'estrella estrellada' en el partido
Geri Stock (8') 1 - 0
Geri Stock (83') 2 - 0
tushuevos FC Alineación oficial del equipo 'tushuevos FC' en el partido 2 - 0 estrella estrellada Alineación oficial del equipo 'estrella estrellada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tushuevos FC Alineación oficial del equipo 'tushuevos FC' en el partido 0 - 1 estrella estrellada Alineación oficial del equipo 'estrella estrellada' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tushuevos FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de tushuevos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Geri Stock.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, tushuevos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Geri Stock, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de tushuevos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Geri Stock, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Geri Stock ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Shahbaz Parandeh el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tushuevos, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Dylan Fontaine va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Dylan Fontaine va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

estrella estrellada

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Lars Pflugseder va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lars Pflugseder va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Romain Bedel quasi aconsegueix empatar per estrellada al minut 23, però Joonas Kostiainen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): estrellada va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Elvio Migotto es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lars Pflugseder va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Steinar Myrland marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Samuel Bellucci que va xutar a fora per molt poc.