Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zangalitron (775902) - Lumbreras S.A (311359) » 654510531: T62/J2/VI

Liga 654510531 Información oficial sobre el partido 654510531 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VI.897 (15215)

Babazorro Alineación oficial del equipo 'Babazorro' en el partido 1 - 0 C.A.CAO Alineación oficial del equipo 'C.A.CAO' en el partido
Claudio Pará (75') 1 - 0
Babazorro Alineación oficial del equipo 'Babazorro' en el partido 1 - 0 C.A.CAO Alineación oficial del equipo 'C.A.CAO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Babazorro Alineación oficial del equipo 'Babazorro' en el partido 1 - 1 C.A.CAO Alineación oficial del equipo 'C.A.CAO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Babazorro

Goles Goles

  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va premiar Babazorro amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Claudio Pará va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luigi Garollo de Babazorro va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Lajos Bertóthy que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomasz Witulski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pedro Valenzuela Guerra, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Anastazy Lieder era fer passades de llarga distància. Al minut 71 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Tomasz Witulski però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

C.A.CAO

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Roldán Peñarrubia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Konny Groth de C.A.CAO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Roldán Peñarrubia al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 80, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sérgio Barbosa Lopes va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Konny Groth des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): C.A.CAO va estar a punt d'empatar al 81 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fernando Jiménez Quirós que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sergi Gatnau va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Sergi Gatnau de C.A.CAO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.