Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cachas tolas fc (49244) - Peta Tangas C.F. (1584759) » 654509523: T62/J2/VI

Liga 654509523 Información oficial sobre el partido 654509523 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VI.879 (15197)

cachas tolas fc Alineación oficial del equipo 'cachas tolas fc' en el partido 3 - 6 Peta Tangas C.F. Alineación oficial del equipo 'Peta Tangas C.F.' en el partido
Leen Italiaander (16') 1 - 0
1 - 1 Juan Collar (17')
1 - 2 Óscar Martínez Valle (34')
1 - 3 Constantin Bârsan (35')
1 - 4 Martín Pizarro (41')
Erik Woditschka (61') 2 - 4
Goi Ikazuriaga (71') 3 - 4
3 - 5 Bolibar Eraña (75')
3 - 6 Constantin Bârsan (77')
cachas tolas fc Alineación oficial del equipo 'cachas tolas fc' en el partido 3 - 6 Peta Tangas C.F. Alineación oficial del equipo 'Peta Tangas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cachas tolas fc Alineación oficial del equipo 'cachas tolas fc' en el partido 2 - 4 Peta Tangas C.F. Alineación oficial del equipo 'Peta Tangas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cachas tolas fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Leen Italiaander de cachas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Erik Woditschka trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): cachas sabia com jugar al contraatac, i al minut 71, Goi Ikazuriaga va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rino Bellavia de cachas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Peta Tangas C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tangas. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Juan Collar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Óscar Martínez Valle es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Constantin Bârsan va augmentar l'avantatge de Tangas a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martín Pizarro de Tangas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 41 de partit.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 5 s'ha de veure repetit: en Óscar Martínez Valle de Tangas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Bolibar Eraña, que no va perdonar.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Constantin Bârsan de Tangas va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Constantin Bârsan de Tangas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Martín Pizarro va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Leon Elias Poppels va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marcos Oria, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marcos Oria va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Martínez Valle al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cachas. La jugada d'estratègia del Tangas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Constantin Bârsan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.