Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los casi buenos (312176) - F.C. Sesamo (1418205) » 654506675: T62/J3/VI

Liga 654506675 Información oficial sobre el partido 654506675 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.828 (15146)

SD A Devesa Alineación oficial del equipo 'SD A Devesa' en el partido 0 - 7 f.c fraguas Alineación oficial del equipo 'f.c fraguas' en el partido
0 - 1 Adrián Romero Pineda (3')
0 - 2 Bernold Falter (36')
0 - 3 Celestino Migliori (43')
0 - 4 Pascal Rohde (44')
0 - 5 Pascal Rohde (54')
0 - 6 Valentin Cârciu (66')
0 - 7 Karl Bransky (72')
SD A Devesa Alineación oficial del equipo 'SD A Devesa' en el partido 0 - 7 f.c fraguas Alineación oficial del equipo 'f.c fraguas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD A Devesa Alineación oficial del equipo 'SD A Devesa' en el partido 2 - 1 f.c fraguas Alineación oficial del equipo 'f.c fraguas' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD A Devesa

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Alberto Villazán va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Adrián Romero Pineda va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Ronda de Devesa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

f.c fraguas

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bernold Falter, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Celestino Migliori va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de fraguas i marcant el 0 - 3.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Pascal Rohde va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-4.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): Bogdan Ilea de fraguas va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pascal Rohde que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Valentin Cârciu de fraguas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 72 pels visitants. En Karl Bransky va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): fraguas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Celestino Migliori va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karl Bransky. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Evangelista Barberán va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonello Rosato, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonello Rosato va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.