Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASES C.D (801098) - cd bidasoa (802151) » 654504230: T62/J8/VI

Liga 654504230 Información oficial sobre el partido 654504230 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VI.784 (15102)

ASES C.D Alineación oficial del equipo 'ASES C.D' en el partido 1 - 1 cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido
Siegfried Mahlsdorf (19') 1 - 0
1 - 1 Stefan Biset (33')
ASES C.D Alineación oficial del equipo 'ASES C.D' en el partido 1 - 1 cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASES C.D Alineación oficial del equipo 'ASES C.D' en el partido 2 - 1 cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASES C.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): ASES va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Siegfried Mahlsdorf va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sandro Lezama. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Siegfried Mahlsdorf, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marko Mulder va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Wilhelm Kemming, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wilhelm Kemming va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Óscar Mozo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 290 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Siegfried Mahlsdorf s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Mpampis Aggeloudis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Siegfried Mahlsdorf va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ASES van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paulo Puntti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

cd bidasoa

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Stefan Biset va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Cezary Świerczyński va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Patrizio Bussu des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Cezary Świerczyński, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Harry Eiss no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Frédéric Loiret va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Sergiy Kriventsov de bidasoa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.