Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

azumara (308084) - Gasberts Fc (1579608) » 654501973: T62/J4/VI

Liga 654501973 Información oficial sobre el partido 654501973 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VI.744 (15062)

Leith city Alineación oficial del equipo 'Leith city' en el partido 3 - 2 Els homes de l'Albert Alineación oficial del equipo 'Els homes de l'Albert' en el partido
Óscar Romero (7') 1 - 0
1 - 1 Enrique Barrero-Valverde (12')
1 - 2 Antonio García Arroba (13')
Theodhor Mihali (80') 2 - 2
Francesco Olianas (81') 3 - 2
Leith city Alineación oficial del equipo 'Leith city' en el partido 3 - 2 Els homes de l'Albert Alineación oficial del equipo 'Els homes de l'Albert' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Leith city Alineación oficial del equipo 'Leith city' en el partido 10 - 0 Els homes de l'Albert Alineación oficial del equipo 'Els homes de l'Albert' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 10.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leith city

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Óscar Romero va donar a Leith un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Passat el minut 80 de joc, Theodhor Mihali facilitava les coses al Leith amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Leith prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Francesco Olianas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Luis Osuna al minut 8 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Theodhor Mihali va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Theodhor Mihali va estar a punt d'empatar per a Leith quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Luis Osuna va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Óscar Romero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Renier Deduytsche hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Ruben Larsen de Leith va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Els homes de l'Albert

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, el lAlbert va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Enrique Barrero-Valverde, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio García Arroba que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a lAlbert.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sanduru Xurio, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sanduru Xurio va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio García Arroba de lAlbert es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sanduru Xurio de lAlbert la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Unam Moumen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.