Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo de Figaredo (119989) - El Foro F. C. (1455129) » 654501920: T62/J5/VI

Liga 654501920 Información oficial sobre el partido 654501920 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / VI.743 (15061)

Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido 3 - 0 La Vinotinto SC Alineación oficial del equipo 'La Vinotinto SC' en el partido
Luis Segovia (4') 1 - 0
Vincent Desanghere (11') 2 - 0
Terry Gablinger (78') 3 - 0
Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido 3 - 0 La Vinotinto SC Alineación oficial del equipo 'La Vinotinto SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido 4 - 0 La Vinotinto SC Alineación oficial del equipo 'La Vinotinto SC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo de Figaredo

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Figaredo, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Segovia per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Figaredo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vincent Desanghere va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Ignacio Mingo-Revulgo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Figaredo, Terry Gablinger, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guillermo Tapia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Vincent Desanghere es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Segovia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Vincent Desanghere gairebé va marcar per a Figaredo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Tapia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Vincent Desanghere de Figaredo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Vinotinto SC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Minür Nurettin Tohumoğlu va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Przemysław Sałata va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Torquato Viglizzo de Vinotinto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.