Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pallassos CF (310839) - Lemoako Harrobi (434759) » 654499673: T62/J3/VI

Liga 654499673 Información oficial sobre el partido 654499673 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.703 (15021)

Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 0 - 2 CARCASIA CLUB Alineación oficial del equipo 'CARCASIA CLUB' en el partido
0 - 1 Pietro Cavo (6')
0 - 2 Erik Nymo (78')
Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 0 - 2 CARCASIA CLUB Alineación oficial del equipo 'CARCASIA CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 0 - 2 CARCASIA CLUB Alineación oficial del equipo 'CARCASIA CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallassos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jacob Byla de Pallassos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Francisco Fuica al minut 17 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Pallassos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Naoufal Hafsi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pallassos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Matthew Leahy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pallassos va estar a punt de marcar quan Jacob Byla va fer una passada impressionant a Rubén Villagarcía, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Naoufal Hafsi.

CARCASIA CLUB

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pietro Cavo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Erik Nymo va augmentar l'avantatge de CARCASIA a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Grigore-Ioan Costache va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en William Akukweti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Elodio Ajofrín de CARCASIA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.