Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Murcia C.F. SAD (772303) - Club Deportivo Naval (1456309) » 654499564: T62/J4/VI

Liga 654499564 Información oficial sobre el partido 654499564 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VI.701 (15019)

Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
David Sánchez Cano (43') 1 - 0
Johnny Lindberg (81') 2 - 0
Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido 4 - 0 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Murcia C.F. SAD

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Sánchez Cano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, R.Murcia es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de R.Murcia al minut 81, que va llançar ajustat al pal en Johnny Lindberg. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Isaac Jarro del R.Murcia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Isaac Jarro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Isaac Jarro va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Johnny Lindberg, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ryszard Tomaszkiewicz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En 钟 (Zhong) 静霆 (Jingting), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Sánchez Cano va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CD Naval. La jugada d'estratègia del R.Murcia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Sánchez Cano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Club Deportivo Naval

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Francesc Xavier Bonell va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Noreno Vizco va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fausto Hermosilla va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Vicente Rodríguez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CD Naval a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Vicente Rodríguez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.