Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albacete C.F. (440318) - Oliver Atom FC (120298) » 654498235: T62/J8/VI

Liga 654498235 Información oficial sobre el partido 654498235 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VI.677 (14995)

Githyankis C.F Alineación oficial del equipo 'Githyankis C.F' en el partido 0 - 6 Boobies Team Alineación oficial del equipo 'Boobies Team' en el partido
0 - 1 Paulo Díaz de Estrada (27')
0 - 2 Constantin Canaval (37')
0 - 3 Andrej Labazevich (65')
0 - 4 Hervé Relave (77')
0 - 5 Jan Fazzoletti (84')
0 - 6 Hervé Relave (88')
Githyankis C.F Alineación oficial del equipo 'Githyankis C.F' en el partido 0 - 6 Boobies Team Alineación oficial del equipo 'Boobies Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Githyankis C.F Alineación oficial del equipo 'Githyankis C.F' en el partido 2 - 2 Boobies Team Alineación oficial del equipo 'Boobies Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Githyankis C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joaquín Gorbea no va ser aprofitada per en Felipe Banjac que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joaquín Gorbea va intentar anar-se'n per velocitat al minut 18 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Daniel Narbona des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Blanco de Githyankis es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Gorbea.

Boobies Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Paulo Díaz de Estrada que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Githyankis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Constantin Canaval la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Boobies es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 37.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Boobies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrej Labazevich va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 4 s'ha de veure repetit: en Jochen Eisenblätter de Boobies va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Hervé Relave, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jan Fazzoletti va augmentar l'avantatge de Boobies a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): En Hervé Relave va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 6. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Tiemen Wilbers va poder marcar per a Boobies en un servei de cantonada picat per en Paulo Díaz de Estrada quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Fazzoletti de Boobies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tiemen Wilbers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.