Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dolores Delano Sequel (489360) - Atletic La Mussara (488626) » 654495352: T62/J1/VI

Liga 654495352 Información oficial sobre el partido 654495352 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.626 (14944)

Dolores Delano Sequel Alineación oficial del equipo 'Dolores Delano Sequel' en el partido 3 - 1 Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido
0 - 1 Mario Arione (19')
Iraklis Soufleris (33') 1 - 1
Antoine Nicolay (44') 2 - 1
Henryk Grabek (75') 3 - 1
Dolores Delano Sequel Alineación oficial del equipo 'Dolores Delano Sequel' en el partido 3 - 1 Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dolores Delano Sequel Alineación oficial del equipo 'Dolores Delano Sequel' en el partido 4 - 0 Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dolores Delano Sequel

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dolores van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iraklis Soufleris va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Antoine Nicolay va donar a Dolores un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Henryk Grabek va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Dolores va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafa Escapa en un 1 contra 1 amb el porter Asmus Birkegaard, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafa Escapa va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Asmus Birkegaard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luděk Sluka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dolores a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dennis Lyhman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Atletic La Mussara

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atletic va ser finalitzada des de l'esquerra per Mario Arione al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Flavinho Perfeito, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ola Gerdgård va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Flavinho Perfeito rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 57, un contraatac del Atletic no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Àlex Graupera perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Ola Gerdgård va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ola Gerdgård de Atletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.