Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Payarriba (1460534) - Meadas FC (1421973) » 654495343: T62/J13/VI

Liga 654495343 Información oficial sobre el partido 654495343 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / VI.625 (14943)

Payarriba Alineación oficial del equipo 'Payarriba' en el partido 2 - 0 Terremotos FC Alineación oficial del equipo 'Terremotos FC' en el partido
Miguel Alcocer (3') 1 - 0
Miguel Alcocer (6') 2 - 0
Payarriba Alineación oficial del equipo 'Payarriba' en el partido 2 - 0 Terremotos FC Alineación oficial del equipo 'Terremotos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Payarriba Alineación oficial del equipo 'Payarriba' en el partido 2 - 0 Terremotos FC Alineación oficial del equipo 'Terremotos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Payarriba

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Payarriba va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Miguel Alcocer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 6 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Payarriba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel Alcocer va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Armin Eisenfuss es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Miguel Alcocer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Kleofas Wołoszyński va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Armin Eisenfuss va sorprendre Kleofas Wołoszyński amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Alcocer de Payarriba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Alcocer es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Terremotos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Terremotos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Fayez Bin Abdullah Al-Mannai va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Terremotos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fayez Bin Abdullah Al-Mannai va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Terremotos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marco Maccianti va sortir per sobre el travesser.