Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Valdebernardo (993298) - Ferwinners (795241) » 654495221: T62/J10/VI

Liga 654495221 Información oficial sobre el partido 654495221 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / VI.623 (14941)

Steaua Al-Cloro Alineación oficial del equipo 'Steaua Al-Cloro' en el partido 2 - 1 Ferwinners Alineación oficial del equipo 'Ferwinners' en el partido
0 - 1 Jacinto Renteria (34')
Zsolt Fehér (38') 1 - 1
Antoni Massó (70') 2 - 1
Steaua Al-Cloro Alineación oficial del equipo 'Steaua Al-Cloro' en el partido 2 - 1 Ferwinners Alineación oficial del equipo 'Ferwinners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Steaua Al-Cloro Alineación oficial del equipo 'Steaua Al-Cloro' en el partido 4 - 1 Ferwinners Alineación oficial del equipo 'Ferwinners' en el partido
Tiene mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Al-Cloro

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Al-Cloro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zsolt Fehér, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antoni Massó ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Al-Cloro es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al-Cloro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Charles-Alexandre Margraff en un 1 contra 1 amb el porter Juan Aretio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Charles-Alexandre Margraff va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Natalio Fernández-Espartero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Al-Cloro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Natalio Fernández-Espartero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Josep Delclòs va fer al minut 80 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zsolt Fehér, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Charles-Alexandre Margraff. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Ferwinners

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jacinto Renteria quedar desmarcat i marcar per a Ferwinners al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Thorsten Föhren va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aser López Díez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nilson Lopes Rocha de Ferwinners es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thassilo Veerlann de Ferwinners amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.