Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sacuper (1366349) - Colom duia Barretina (1369720) » 654493624: T62/J3/VI

Liga 654493624 Información oficial sobre el partido 654493624 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.595 (14913)

sacuper Alineación oficial del equipo 'sacuper' en el partido 2 - 1 Colom duia Barretina Alineación oficial del equipo 'Colom duia Barretina' en el partido
Fermín Turmo (55') 1 - 0
Fermín Turmo (60') 2 - 0
2 - 1 Krisztián Filipinyi (89')
sacuper Alineación oficial del equipo 'sacuper' en el partido 2 - 1 Colom duia Barretina Alineación oficial del equipo 'Colom duia Barretina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sacuper Alineación oficial del equipo 'sacuper' en el partido 1 - 1 Colom duia Barretina Alineación oficial del equipo 'Colom duia Barretina' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sacuper

Goles Goles

  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 55 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Fermín Turmo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Fermín Turmo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 60 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Fermín Turmo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Cristian Torjescu del sacuper ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Hartmut Riedel va deixar a Krisztián Filipinyi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicolaj Plum va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Mathias Matthieu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Colom duia Barretina

Goles Goles

  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): Barretina va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Krisztián Filipinyi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Barretina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Salvador Odriozola va quedar-se sol davant el porter Antti Hakulinen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Andrzej Cabański va estar a punt de posar per davant a Barretina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antti Hakulinen va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Isaac Okonjo de Barretina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Krisztián Filipinyi va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 47. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Barretina van seguir progressant per la banda dreta. Andrzej Cabański va tenir la seva oportunitat al minut 66, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.