Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodillita FC (308086) - los camps (313356) » 654492619: T62/J4/VI

Liga 654492619 Información oficial sobre el partido 654492619 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VI.577 (14895)

Oyiyi F.C Alineación oficial del equipo 'Oyiyi F.C' en el partido 3 - 2 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
0 - 1 Patryk Raczycki (36')
Agapito Ascoeta (39') 1 - 1
1 - 2 Aitanu Colinas (43')
Henrique Rosas (47') 2 - 2
Miquel Betoret (89') 3 - 2
Oyiyi F.C Alineación oficial del equipo 'Oyiyi F.C' en el partido 3 - 2 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oyiyi F.C Alineación oficial del equipo 'Oyiyi F.C' en el partido 4 - 0 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oyiyi F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Oyiyi. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Agapito Ascoeta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el Oyiyi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Henrique Rosas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 89 gràcies a la jugada de Miquel Betoret, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Nejc Šmitran gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Carlos Las Heras Sáenz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Oyiyi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Agapito Ascoeta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Oreste Nosari va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Julen Elizondoberria va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Miro Cruu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Miro Cruu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Oyiyi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Schorsch Herics, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Schorsch Herics va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Schorsch Herics de Oyiyi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los camps

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Cyrille Roland va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de camps, Patryk Raczycki, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): camps va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lorentz Geurtz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Aitanu Colinas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cyrille Roland de camps la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.