Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Maná (1589847) - Los Parias (1602079) » 654491152: T62/J1/VI

Liga 654491152 Información oficial sobre el partido 654491152 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.551 (14869)

Los Tontitos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Tontitos F. C.' en el partido 1 - 1 A.D. Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'A.D. Racing Delicias' en el partido
Antonio Serna (34') 1 - 0
1 - 1 Pablo Salvatierra (80')
Los Tontitos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Tontitos F. C.' en el partido 1 - 1 A.D. Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'A.D. Racing Delicias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tontitos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Tontitos F. C.' en el partido 2 - 0 A.D. Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'A.D. Racing Delicias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tontitos F. C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ksawery Kwas la va rematar Antonio Serna amb una magnífica volea que va fer pujar per a Tontitos el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hajo Deern, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Hajo Deern gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Serna! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Ksawery Kwas de Tontitos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

A.D. Racing Delicias

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Pablo Salvatierra va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Delicias i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Delicias van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Yassir Rakez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Delicias va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfredo Revuelta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Ploutarchos Milonakos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ernesto Solano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Julian Feldt de Delicias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.