Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bacteris (1588369) - CSNPJ allblacks (1601522) » 654489872: T62/J3/VI

Liga 654489872 Información oficial sobre el partido 654489872 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.528 (14846)

UtOPíA Alineación oficial del equipo 'UtOPíA' en el partido 0 - 2 CANSINOLPIJO all blacks Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO all blacks' en el partido
0 - 1 Józef Patorski (83')
0 - 2 Lluc Mut (90')
UtOPíA Alineación oficial del equipo 'UtOPíA' en el partido 0 - 2 CANSINOLPIJO all blacks Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO all blacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UtOPíA Alineación oficial del equipo 'UtOPíA' en el partido 4 - 0 CANSINOLPIJO all blacks Alineación oficial del equipo 'CANSINOLPIJO all blacks' en el partido
Es un cenizo 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UtOPíA

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): En Gotthold Eggendinger va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 2, però el porter visitant Clémentin Heuninck el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Lara San Juan va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 3. En Andy Gowing va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Andy Gowing va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): UtOPíA va gaudir d'un penal a favor al minut 21, però el jugador Gotthold Eggendinger va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Clémentin Heuninck.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): UtOPíA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sixto Carballeira en un 1 contra 1 amb el porter Clémentin Heuninck, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gotthold Eggendinger va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Clémentin Heuninck va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): UtOPíA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

CANSINOLPIJO all blacks

Goles Goles

  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tolonegro va ser finalitzada des de l'esquerra per Józef Patorski al minut 83. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Lluc Mut va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Tolonegro.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Tolonegro van sortir al contraatac al minut 67, però Lluc Mut va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teo D'Onofrio de Tolonegro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Teo D'Onofrio va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.