Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newton City (1455894) - Spartak Geliaykos (989319) » 654489328: T62/J7/VI

Liga 654489328 Información oficial sobre el partido 654489328 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VI.518 (14836)

Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido 2 - 0 Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido
Abel Garagorri (28') 1 - 0
Noel Rueda Tomás (70') 2 - 0
Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido 2 - 0 Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vermut Rojo Alineación oficial del equipo 'Vermut Rojo' en el partido 3 - 1 Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vermut Rojo

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Vermut va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Abel Garagorri va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vermut va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Noel Rueda Tomás progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Pablo Rodríguez Navas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arnaldo do Nascimento va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Abel Garagorri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Noel Rueda Tomás va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Vermut van sortir al contraatac al minut 56, però Antonio Oña Soto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Bayón Mohino de Vermut va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Spartak Geliaykos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Geliaykos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Pablo Fernán González va quedar-se sol davant el porter Joaquín Iturregui, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pablo Fernán González va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Ángel Manrique Coto al minut 55 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 63 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ovidiu-Bogdan Ferne va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel Ochoa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.