Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warhammer 2.0 (778904) - CF Real Madrid92 (801556) » 654485567: T62/J5/VI

Liga 654485567 Información oficial sobre el partido 654485567 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / VI.451 (14769)

Antares Alineación oficial del equipo 'Antares' en el partido 2 - 3 Ameno FC Alineación oficial del equipo 'Ameno FC' en el partido
0 - 1 Quique Martínez Ares (3')
Johan Hjertbeck (31') 1 - 1
1 - 2 Quique Martínez Ares (32')
1 - 3 Stefan Loserth (79')
Juan Alberto Di Risio (84') 2 - 3
Antares Alineación oficial del equipo 'Antares' en el partido 2 - 3 Ameno FC Alineación oficial del equipo 'Ameno FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antares Alineación oficial del equipo 'Antares' en el partido 2 - 0 Ameno FC Alineación oficial del equipo 'Ameno FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antares

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Antares s'esgargamellaven dempeus per esperonar Johan Hjertbeck que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Juan Alberto Di Risio va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Antares: 2 a 3 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Claude Vetter va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En João Vaz va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Claude Vetter, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Ymte Stoelinga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en João Vaz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Ymte Stoelinga va estar a punt d'empatar per a Antares quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Torres Barona va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Antares Claude Vetter quasi va assolir l'empat al minut 62 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Antares va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marco Frisella no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ymte Stoelinga de Antares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ameno FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Ameno va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Quique Martínez Ares.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Ameno agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Quique Martínez Ares amb mestria.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Stefan Loserth de Ameno va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ameno va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefan Loserth va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Carletto Bellissimo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Conde de Ameno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.