Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elficos F.C. (1589231) - Brut Natural (437816) » 654484161: T62/J3/VI

Liga 654484161 Información oficial sobre el partido 654484161 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.426 (14744)

Elficos F.C. Alineación oficial del equipo 'Elficos F.C.' en el partido 3 - 0 Brut Natural Alineación oficial del equipo 'Brut Natural' en el partido
Sake Veurink (55') 1 - 0
Baszza Hilmi (71') 2 - 0
Baszza Hilmi (85') 3 - 0
Elficos F.C. Alineación oficial del equipo 'Elficos F.C.' en el partido 3 - 0 Brut Natural Alineación oficial del equipo 'Brut Natural' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elficos F.C. Alineación oficial del equipo 'Elficos F.C.' en el partido 1 - 1 Brut Natural Alineación oficial del equipo 'Brut Natural' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elficos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sake Veurink, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Als 71 minuts, Baszza Hilmi va ampliar l'avantatge de Elficos amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Elficos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Baszza Hilmi va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Elficos van sortir al contraatac al minut 17, però Baszza Hilmi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Luis Enrique Martínez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Baszza Hilmi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Enrique Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Gabriel Varea, el jugador de Elficos va ser expulsat al minut 34.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Mansur Yasser de Elficos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Brut Natural

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 16 la va desaprofitar Telman Qiyasov de Natural, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Edmund Ciepliński que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Paris Krüsi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jordi Masana no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Daniel Hägggren ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raham Naghashbashi de Natural es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raham Naghashbashi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.