Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rateros CF (310361) - GETAFE NORTE (1582437) » 654483755: T62/J14/VI

Liga 654483755 Información oficial sobre el partido 654483755 en Hattrick

16.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / VI.418 (14736)

Clan Otsutsuki Alineación oficial del equipo 'Clan Otsutsuki' en el partido 4 - 2 GETAFE NORTE Alineación oficial del equipo 'GETAFE NORTE' en el partido
František Malovaný (7') 1 - 0
1 - 1 Oleguer Cardús (21')
Jorge Marín Palacios (44') 2 - 1
Jan Hrad (63') 3 - 1
3 - 2 Mattias Jansson (70')
Charles Enokou (82') 4 - 2
Clan Otsutsuki Alineación oficial del equipo 'Clan Otsutsuki' en el partido 4 - 2 GETAFE NORTE Alineación oficial del equipo 'GETAFE NORTE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clan Otsutsuki Alineación oficial del equipo 'Clan Otsutsuki' en el partido 2 - 0 GETAFE NORTE Alineación oficial del equipo 'GETAFE NORTE' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clan Otsutsuki

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de František Malovaný, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Otsutsuki va posar-se per davant 2 - 1 al minut 44, quan Jorge Marín Palacios va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Otsutsuki va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Oier Amasorrarain, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jan Hrad que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Charles Enokou de Otsutsuki va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Otsutsuki va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jan Hrad va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Segimón.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ilja Constantin Gundl va entorpir al marcador d'en Olly Braet per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Otsutsuki va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lasse Kivi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Charles Enokou va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Zétény Kléber es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En František Malovaný, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lasse Kivi per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Segimón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oier Amasorrarain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

GETAFE NORTE

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 21 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Oleguer Cardús marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 135 Minuto 70 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Mattias Jansson de GETAFE va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Sacco ten Haken va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Samuel Schneider de GETAFE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.