Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FK Velez BCN (439844) - Nachos team (1415852) » 654481834: T62/J9/VI

Liga 654481834 Información oficial sobre el partido 654481834 en Hattrick

11.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / VI.384 (14702)

FK Velez BCN Alineación oficial del equipo 'FK Velez BCN' en el partido 0 - 1 Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido
0 - 1 Ricardo Sánchez Gómez (66')
FK Velez BCN Alineación oficial del equipo 'FK Velez BCN' en el partido 0 - 1 Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Velez BCN Alineación oficial del equipo 'FK Velez BCN' en el partido 3 - 0 Nachos team Alineación oficial del equipo 'Nachos team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Velez BCN

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Velez per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan David Vergara va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Velez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iván Pinos-Puente ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marcin Łopat haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Velez al minut 28.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Velez va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Balkan Nisan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Xoan das Ermidas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Velez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Gartzea Pikozuriaga gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rico Banzer va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Toni Bevitore! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Balkan Nisan de Velez va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Toni Bevitore hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Bevitore.

Nachos team

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ricardo Sánchez Gómez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Nachos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mahir Šarić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mahir Šarić de Nachos es va guanyar la targeta groga merescudament.