Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CANGAS NARCEA (1437397) - Thirty V.A.R (1594511) » 654479923: T62/J7/VI

Liga 654479923 Información oficial sobre el partido 654479923 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VI.350 (14668)

CANGAS NARCEA Alineación oficial del equipo 'CANGAS NARCEA' en el partido 1 - 2 La Maldición del Garabato Alineación oficial del equipo 'La Maldición del Garabato' en el partido
0 - 1 Tomás Chavarro (27')
0 - 2 Radosław Pietruszkiewicz (29')
Andris Romanovskis (80') 1 - 2
CANGAS NARCEA Alineación oficial del equipo 'CANGAS NARCEA' en el partido 1 - 2 La Maldición del Garabato Alineación oficial del equipo 'La Maldición del Garabato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CANGAS NARCEA Alineación oficial del equipo 'CANGAS NARCEA' en el partido 1 - 1 La Maldición del Garabato Alineación oficial del equipo 'La Maldición del Garabato' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,8 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CANGAS NARCEA

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): CANGAS va reduir el marcador al minut 80 a 1 - 2 quan Andris Romanovskis va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant David Layna i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CANGAS, però el xut de Erasmo Franco va sortir bastant desviat.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): CANGAS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Přemysl Poříz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): CANGAS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Vyktor Shaptala va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Erasmo Franco no oblidarà el que li va passar durant el minut 47. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Lionnel Tum quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel-Marius Stanciu de CANGAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lionnel Tum.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Daniel-Marius Stanciu de CANGAS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

La Maldición del Garabato

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de LMG va ser finalitzada des de l'esquerra per Tomás Chavarro al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Radosław Pietruszkiewicz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Thorsten Reden-Lütcken, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tomás Chavarro va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Claudio Crobu el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): LMG quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jorge Antonio García Talavera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Tomás Chavarro per la seva rapidesa. Al minut 83 va intentar marxar per velocitat d'en Claudio Crobu, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaspar Silva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Miguel Baruque de LMG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.