Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Directorium Inquisitorum (1460596) - A Títol Pòstum (1368148) » 654477262: T62/J14/VI

Liga 654477262 Información oficial sobre el partido 654477262 en Hattrick

16.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / VI.302 (14620)

Os candiles F.C. Alineación oficial del equipo 'Os candiles F.C.' en el partido 1 - 3 A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido
Maxime Harbonnier (11') 1 - 0
1 - 1 Albert Mayol (18')
1 - 2 Manuel Pérez Alonso (26')
1 - 3 Frédéric Nadeau (89')
Os candiles F.C. Alineación oficial del equipo 'Os candiles F.C.' en el partido 1 - 3 A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Os candiles F.C. Alineación oficial del equipo 'Os candiles F.C.' en el partido 1 - 3 A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os candiles F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Muhsin Amal arribés a peus de Maxime Harbonnier, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a candiles el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de candiles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mustafa Søiland, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): candiles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan IJsbrand Bernhard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kasjan Stąporek.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de candiles Maxime Harbonnier quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Maxime Harbonnier va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Maxime Harbonnier va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): IJsbrand Bernhard de candiles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A Títol Pòstum

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Albert Mayol per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Pérez Alonso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Pòstum va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Frédéric Nadeau, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Albert Mayol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Isaías Tamayo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Matthias Le Bret ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Pòstum va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Frédéric Nadeau s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.