Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DOGAL F.C. (488414) - Cucarachateam (779926) » 654471572: T62/J6/VI

Liga 654471572 Información oficial sobre el partido 654471572 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / VI.201 (14519)

Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido 0 - 1 Cucarachateam Alineación oficial del equipo 'Cucarachateam' en el partido
0 - 1 Ernesto Torrero (34')
Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido 0 - 1 Cucarachateam Alineación oficial del equipo 'Cucarachateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido 2 - 1 Cucarachateam Alineación oficial del equipo 'Cucarachateam' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grande Atletico

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Uroš Micić, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurice Cedrik Schanzer de Atletico es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Cucarachateam

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ernesto Torrero de Cucarachateam va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Cucarachateam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Camilo Fiel va desviar el xut final de Nereo Vello després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): 周 (Zhou) 发新 (Faxin) va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cucarachateam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Methodios Chatzopoulos va quedar-se sol davant el porter Camilo Fiel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Methodios Chatzopoulos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Camilo Fiel va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Methodios Chatzopoulos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Camilo Fiel, però la pilota va topar amb el travesser.